PAINTBALL TICKETS
5 posters
Strona 1 z 1
PAINTBALL TICKETS
Chlopaki bylem dzisiaj z mankiem w bluewater i kupilismy 16 biletow na PAINTBALL. Mozna je zrealizowac w 120 punktach w calej anglii, a termin waznosci maja do grudnia przyszlego roku. Impreza bardzo tania bo cena biletu za osobe wyniosla 3,12 GBP. Do tego koszt kulek, pierwsze 100 za 11,50 a kazde kolejne w zaleznosci w jakim punkcie od 6 do 8,50. Miejsce ktore nam polecali to Longfield. W cene biletow wliczone sa maski, bron i butla z gazem, i barbecue po zabawie. Jak ktos by byl ciekawy i chcial poznac wiecej szczegolow to jest stronka www.ministryofpaintball.com.
arek- Liczba postów : 66
Re: PAINTBALL TICKETS
Jak ma być grill, to chyba na wiosne wyskoczymy na wojenke...a Ty Przemus jako chyba jeden z niewielu generałów malujacych trawe na zielono musisz jechać na front....Ku chwale....
A i jeszcze jedno jakby zostały bilety, mógłbym zaprosić kogoś? Marka Bałvana i Czesia....jak ja bym chętnie do nich pocelował a i zeby tak do grilla nie dotrwali
pzdr
pzdr
Ja na paintball jestem chetny zawsze. Dajcie tylko znac kiedy.
Piotr Losik- Liczba postów : 190
Uciekliscie z polski przed wojskiem a teraz sie chcecie sie bawic w strzelanki?
hirus- Liczba postów : 154
Ja z checia na paintball tez sie wybiore jesli tylko termin bedzie odpowiedni. Podajcie jakąs datę konkretna to się zobaczy czy nie ma jakiegos urlopu albo jak zamienic wolne. pozdrawiam
Petergd- Liczba postów : 10
Uzgodnimy termin kiedys jak sie wszyscy spotkamy, nie ma pospiechu bo termin realizacji biletow jest dlugi. Jedno jest pewne bedzie wojna. Nie wiem jak wy ale ja przygotowuje sie do tego prawie codziennie na wirtualnym polu walki (Call of Duty) hehehehe
black opps czy modern warfare 2? podaj mi nicka to sie zmierzymy
Petergd- Liczba postów : 10
BLACK OPS nick males86
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: