Coop Utd - Upminster B 1/10/11
+3
Martin Bugar - burger
hirus
Admin
7 posters
Strona 1 z 1
Coop Utd - Upminster B 1/10/11
Niby wicelider, ale zagrali tylko jeden mecz i udalo im sie wykorzystac sytuacje....na pewno nie bedzie lekko, ale wrocil Larys i moze zagra Wojtek.....
Damy rade....do trzech razy sztuka....
Ja jestem ready...
pzdr
Damy rade....do trzech razy sztuka....
Ja jestem ready...
pzdr
Re: Coop Utd - Upminster B 1/10/11
Witam przypominam ze mecz gramy u nas na boisku.Zbiorka godzina 13
hirus- Liczba postów : 154
jake som stroje ? 2.5 na referee.
Martin Bugar - burger- Liczba postów : 7
I juz nie sa wiceliderem...sa pare oczek nad nami...musimy z nimi wygrac, przynajmniej u siebie...
pzdr
napiszcie sklad przewidywany to umieszcze na glownej stronie
pzdr
napiszcie sklad przewidywany to umieszcze na glownej stronie
Sklad na mecz.Bramka Shemy.Lewa obrona Juris,Stoperzy,Lary i Mark,Prawa obrona Zaki,Lewa pomoc Losiu,Srodek pomocy Szulu i Wojtek,Prawa pomoc Kamil,Atak Jimi i Arek Demczuk.Zmiany Osman,Craig,Drew,Martin i nowy Kamil
Ale mamy pilkarzy Teraz dodajcie Czesiu,Kuba,Wietrzyk,Radek.Jestesmy najlepsi w lidze jak nie to podaje sie dymisji
Do boju Coop, pora w koncu na 3 punkty! Lewa pomoc..hmm... spoko tylko prosze o wyrozumialosc na boisku i cenne wskazkowki przed meczem bo na tej pozycji jeszcze nie gralem. Kurde czyje ze jutro strzele drugiego gola w tym sezonie a to oznacza ze wyrownam swoj rekord z zeszlego sezonu .
WAZNE: Nowe osoby pamietajcie o zdjeciach.
WAZNE: Nowe osoby pamietajcie o zdjeciach.
Piotr Losik- Liczba postów : 190
Obys mial czuja z ta bramka.I tu nie chodzi o samobuja
A i jeszcze jednno.Larys przepraszam za moje slowa w czasie meczu.Wiem mecz jest jutro ale tak na wszelki wypadek Mam nadzieje ze sie nie poklucimy .A jak tak to wyp......aj z basenu
witam panowie dziś będę na meczu ale nie czuje sie raczej jeszcze na 100 % od 3 dni mogę normalnie chodzić nie jak gestapo, bo tak mi upłynął holiday w Polsce !!! Widzę że skład jest dobry jest rezerwa tak że raczej tylko pooglądam sobie mecz z trybun hihihi do zobaczyska na murawie
ares- Liczba postów : 23
dakujem chlopaky ladni mec bil . lubje vas vsistkych. 2-1 a 5 punktuv ladny start do sezony.
Martin Bugar - burger- Liczba postów : 7
Ty też Martin masz gardło zdarte...Jeden z najładniejszych meczów...ale dlaczego, bo mielismy dzis pomocnikow jakich powinnismy miec...wszystkim wielkie dzieki, rowniez naszym kibicom, za wsparcie, momentami bylo czuc, ze gramy na wlasnym stadionie ;-)....coz dodac...pogoda tylko do lezakowania na plazy, a nie grania w pile...bylo bardzo ciezko...ale mysle ze ten mecz zaprocentuje na naszej kondycji i morale.....było bardzo duzo ładnych akcji i strzałow....naprawde super.....gratulacje
Jakby nie bylo jestesmy niepokonani...
wkrotce beda zdjecia...chlopaki napstrykali 250 fotek...mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie...
pzdr
Jakby nie bylo jestesmy niepokonani...
wkrotce beda zdjecia...chlopaki napstrykali 250 fotek...mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie...
pzdr
A i podziekowania dla Larysia za asyste....
i jeszcze male pytanie....czy ten rzut wolny z drugiej polowy to ten z treningu??
Wygladalo super....fajnie, ze cos sie dzieje ze cos probujemy, tu chyba pochwaly dla Piotra....za pomysly....szkoda tylko ze przyblokowany strzal, ale wydaje mi sie ze koles stal za blisko....
Dzisiaj pokazalismy charakter i oby tak dalej.......mozna pisac prawie same pozytywy
A i zobaczcie na tabele:
http://www.grassrootsfootball.org.uk/division3tab.html
Dzieli nas punkt od bycia liderem tej ligi....i sa tylko 3 druzyny ktore nie odniosly porazki...w tym COOP UTD tak wiec do boju chlopaki.....w tym sezonie nie ma faworytow i liderow...z kazdym mozna wygrac...z kazdym
pzdr
i jeszcze male pytanie....czy ten rzut wolny z drugiej polowy to ten z treningu??
Wygladalo super....fajnie, ze cos sie dzieje ze cos probujemy, tu chyba pochwaly dla Piotra....za pomysly....szkoda tylko ze przyblokowany strzal, ale wydaje mi sie ze koles stal za blisko....
Dzisiaj pokazalismy charakter i oby tak dalej.......mozna pisac prawie same pozytywy
A i zobaczcie na tabele:
http://www.grassrootsfootball.org.uk/division3tab.html
Dzieli nas punkt od bycia liderem tej ligi....i sa tylko 3 druzyny ktore nie odniosly porazki...w tym COOP UTD tak wiec do boju chlopaki.....w tym sezonie nie ma faworytow i liderow...z kazdym mozna wygrac...z kazdym
pzdr
Fajny mecz,tylko szkoda znowu drugiej połowy.Moim zdaniem siedzi to w naszych głowach... jak wygrywamy tracimy koncentracje i juz nie ma tej walki.Pierwsza polowa-super juz dawno nie pamietam takiej gry.Zajebisty mecz srodkowych pomocników.Najważniejsze,że są 3 punkty i duża radocha po meczu:)Dzięki wszystkim!A doping-czułem sie jak na Marakanie:)Super!
Laryś- Liczba postów : 160
Swietny mecz. Co do rzutu wolnego to rzeczywiscie cwiczylismy go na ostatnim treningu. Troche nie wyszlo, ale probujemy.
Jak Larys napisal brawo dla srodkowych pomocnikow i ogolnie dla wszystkich. Wg mnie na miano gracza meczu zasluguje Wojtek. Zagral pierwszy mecz z nami ale naprawde fajnie rozprowadzal pilke.
Brawo Co-op!
Jeszcze jedno. Zaki w srode jedzie na holidaya na miesiac czasu. Wraca 10 listopada, wiec znowu trzeba bedzie namieszac cos w obronie. Powodzenia Martin
Jak Larys napisal brawo dla srodkowych pomocnikow i ogolnie dla wszystkich. Wg mnie na miano gracza meczu zasluguje Wojtek. Zagral pierwszy mecz z nami ale naprawde fajnie rozprowadzal pilke.
Brawo Co-op!
Jeszcze jedno. Zaki w srode jedzie na holidaya na miesiac czasu. Wraca 10 listopada, wiec znowu trzeba bedzie namieszac cos w obronie. Powodzenia Martin
Piotr Losik- Liczba postów : 190
no prosze, widze ze wreszcie dlugo wyczekiwane zwyciestwo, byle tak dalej. czytam ze fajna atmosfera na meczu byla, niestety nie moglem wam pokibicowac. wyglada na to ze w tym sezonie sklad solidny, byle tak dalej
arek- Liczba postów : 66
Similar topics
» Upminster B - Coop Utd 26/11/11
» COOP UTD - LIONSIDE 28/01/12
» COOP UTD - UPMINSTER B 26/03/11
» ROWHAM - COOP UTD 12/11/11
» Coop Utd - Lionside Utd 15/01/11
» COOP UTD - LIONSIDE 28/01/12
» COOP UTD - UPMINSTER B 26/03/11
» ROWHAM - COOP UTD 12/11/11
» Coop Utd - Lionside Utd 15/01/11
Strona 1 z 1