Coop Utd - Lionside Utd 11/12/10 Millenium Cup
+3
Piotr Losik
Arek Bogusz
Admin
7 posters
Strona 1 z 1
Coop Utd - Lionside Utd 11/12/10 Millenium Cup
Może uda się że zagramy ten puchar....bp roztopy przyszły, chociaż nie wiadomo czy nas jeszcze nie zaskoczy zima....
Re: Coop Utd - Lionside Utd 11/12/10 Millenium Cup
mam nadzieje ze zagramy, bo juz dawno nie kopalem pilki:) Mysle ze taki maly glod pilki u kazdego przyniesie pozytywne efekty w postaci wygranego meczu:D jedziemy z ogorkami w sobote...!!!!
Arek Bogusz- Liczba postów : 45
Witam wszystkich. Przypominam wszystkim ze mecz w sobote jest aktualny. Zaczyna sie o 1:30bo to puchar a nie jak zwykleo 2giej. Takze dobrze by bylo byc na boisku o 12:30. Gramy u nas.
Szemi kazal przypomniec o skladce na grudzien. £10 na sobote.
Ja rowniez przypominam osobom, ktore byly na ostatnim treningu w Dagenham i nie zaplacily za trening o przyniesienie £4 na sobote.
Pozdrawiam
Szemi kazal przypomniec o skladce na grudzien. £10 na sobote.
Ja rowniez przypominam osobom, ktore byly na ostatnim treningu w Dagenham i nie zaplacily za trening o przyniesienie £4 na sobote.
Pozdrawiam
Piotr Losik- Liczba postów : 190
skoro nie odwolali to gramy gramy gramy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arek- Liczba postów : 66
Jutro mecz aktualny, ale gramy na wyjezdzie bo u nas snieg. Adres: Goodmayes park lane ig3 9pg.
Juppi w końcu wygrana:)Tylko niektórzy(ja)nie potrafią bramki strzelić!!!Sorki za osłabienie zespołu w ostatnich(ważnych)minutach,dziecinne zachowanie!Sam sobie dziś wystawie note,nie dam innym tej satyswakcji:)moja nota to -1!...ale jakbym miał okazje i jeszcze 5 min. ,to jeszcze dwóch by dostało w morde!!!Jeśli chodzi o mecz,to super gra obrony,oby tak dalej chłopaki...a ja ide leczyć nogę bo ledwo chodze,angielskie kur..!
Laryś- Liczba postów : 160
Kuruj sie Michael....nie tlumacz sie i nie miej wyrzutow sumienia, moze z boku tego tak nie widac, ale na boisku mimo wszystko sa zawsze duze emocje, tym bardziej jak ktos sie angazuje...stad czasem puszczaja nerwy, a juz tym bardziej jak ktos cie kopie popycha czy obraza....nikt nie jest taka nianka do popychania...wiec dobrze zrobiles i tak cie chlopie szanuje, ze dales kolesiowi w morde i cie dalej nie ponioslo, tylko ze spokojem zszedles z boiska, to jest sztuka.....
Przemciu nie ma twojej wiadomosci, musial jakis blad na serwerze wystapic i jej nie zapisac, jak to nie problem wklep jeszcze raz...
goool!!! Nareszcie sie udalo, naprawde byliscie swietni. Gratuluje chlopaki.
Kami Fanka- Liczba postów : 5
Brawo Co-op! Swietny mecz! Dla tych co nie widzieli napisze tylko ze przy odrobinie szczescia po pierwszej polowie moglismy wygrywac kilkoma bramkami. Jak juz Micheal wyzej wspomnial szczegolne gratulacje dla obroncow. Cala linia obrony rozegrala swietny mecz. Ja ze swojej strony wyroznilbym Arka M. Swietnie zagral w obronie, po prostu nie do przejscia. No i Szemi na pewno musi byc bardzo zadowolony - wreszcie czyste konto
Dzieki Piotrek za wyrożnienie, ja uwazam ze cala druzyna zagrala zagrala dobry mecz. Wszyscy sie starali walczylismy do konca i zasluzenie wygralismy. Jak widac nie zawsze musimy przegrywac, stac nas na to zeby strzelac bramki. Grajmy tak dalej chlopaki
arek- Liczba postów : 66
Nastepny Polfinal
Zagramy w pólfinale Millenium Cup z Realem Dagenham....przegralisy z nimi w lidze 2-3, a byli do ogrania, wiec jak sie sprezymy to wejdziemy do finalu....a to by byl pierwszy sukces naszej druzyny....
Damy Rade!!!
Damy Rade!!!
Panowie to bedzie historyczna chwila jesli awansujemy.Trzeba dac z siebie 200% i awansowac do finalu
hirus- Liczba postów : 154
Szczerze... jak jest szansa wygrania czegos to zrobmy to w pucharze!! liga to liga na bank nie spadniemy:) ale w pucharze mozemy cos zawojowac i mam nadzieje ze tak sie stanie....
Arek Bogusz- Liczba postów : 45
Similar topics
» Coop Utd - Lionside Utd 1:0 (Millenium Cup)
» Coop Utd - Lionside Utd 15/01/11
» Northend A - Coop Utd in Semi-final of Millenium Cup 19/02/11
» Northend A - Coop Utd in Semi-final of Millenium Cup 26/02/11
» Lionside Utd - Coop Utd
» Coop Utd - Lionside Utd 15/01/11
» Northend A - Coop Utd in Semi-final of Millenium Cup 19/02/11
» Northend A - Coop Utd in Semi-final of Millenium Cup 26/02/11
» Lionside Utd - Coop Utd
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: