Northend A - Coop Utd in Semi-final of Millenium Cup 26/02/11
+3
Admin
hirus
Piotr Losik
7 posters
Strona 1 z 1
Northend A - Coop Utd in Semi-final of Millenium Cup 26/02/11
W ta sobote gramy polfinal pucharu, ktory mielismy grac w zeszlym tygodniu. Zmiana jest tylko taka ze gramy u nas. O 13:30! Stroje czerwone. Wiem ze na stronie ligi pisze ze gramy w lidze, ale jest zmiana i gramy puchar. Przekazcie reszcie jak mozecie. Pozdrawiam
Do Michala: Zle wiesci. Dostalem list ze mimo ze zawieszenie ci sie skonczylo to i tak nie mozesz zagrac w tym meczu bo jeszcze wciaz rozpatruja druga czesc twojej kary. Wiec chyba zagra gracz o innym imieniu.
Do Michala: Zle wiesci. Dostalem list ze mimo ze zawieszenie ci sie skonczylo to i tak nie mozesz zagrac w tym meczu bo jeszcze wciaz rozpatruja druga czesc twojej kary. Wiec chyba zagra gracz o innym imieniu.
Piotr Losik- Liczba postów : 190
Re: Northend A - Coop Utd in Semi-final of Millenium Cup 26/02/11
Witam wszystkich po krotkiej nieobecnosci.Po pierwsze szczerze gratuluje wam zwyciestwa w ostatnim meczu jestem z was naprawde dumny.Po drugie pelna mobilizacja na sobote.Ja juz raczej w tym sezonie nie zagram ale licze ze nowy bramkarz da rade.Panowie jest blisko finalu a to byloby niesamowite przezycie
hirus- Liczba postów : 154
Witam!
Ja na sobote na dzien dzisiejszy bede mogl byc tylko na druga polowke...pracujemy, a do tego Laura sie rozchorowala i pogoda na razie nawala.....zobaczymy, ale jak cos bede ready zeby wspomoc Was w drugiej odslonie, a w pierwszej byle nie stracic gola..........
A z nowym bramkarzem nie wiadomo co bedzie....bo doszly mnie sluchy ze odnowila mu sie kontuzja sprzed lat....3mamy kciuki oby bylo dobrze.....
pzdr
Ja na sobote na dzien dzisiejszy bede mogl byc tylko na druga polowke...pracujemy, a do tego Laura sie rozchorowala i pogoda na razie nawala.....zobaczymy, ale jak cos bede ready zeby wspomoc Was w drugiej odslonie, a w pierwszej byle nie stracic gola..........
A z nowym bramkarzem nie wiadomo co bedzie....bo doszly mnie sluchy ze odnowila mu sie kontuzja sprzed lat....3mamy kciuki oby bylo dobrze.....
pzdr
ja jestem ready na ten weekend i przydaloby sie wygrac ,chociaz ten puchar w tym sezonie ,bo to są leszcze i moznaby powalczyc
kangur022- Liczba postów : 4
Wogole czy ktos wie czy Osman bedzie grał ?? szlo mu zajebiscie ale go skopali hehe
kangur022- Liczba postów : 4
Ja bede, trzeba dobrze obmyslic ustawienie, zeby nie bylo niespodzianek, bo stawka wysoka
arek- Liczba postów : 66
no dzien dobry ja nie wiem jak to bedzie na chwile obecna bo jakos zawsze przed meczami malo w nas zapalu do gry...
pawel cz- Liczba postów : 32
Co teraz z tym bramkarzem,graja ludzie z powaznymi kontuzjami i wszystko ok a on nie gral i odnowila mu sie kontuzja z przed 3 lat helllooo cos nie tak,moze niechce mu sie grac co???
Pawel na forum, nareszcie Witamy
Melduje obecnosc moja i Zaka.
Do soboty.
Pamietajcie gramy o 13:30
Melduje obecnosc moja i Zaka.
Do soboty.
Pamietajcie gramy o 13:30
Do Pawła:Maniek grał ze mną i z Arkiem w zeszły czwartek i jestem świadkiem,że coś mu się stalo w noge!Jestem pewien ,że nie symuluje.Druga sprawa,to mam nadzieje,że wystawisz skład zdrowy w 100%,Nie chce mieć sytuacji,że ktoś będzie grał na 90%!Ja widze siebie na obronie tak jak w ostatnim meczu...a nad resztą Ty myśl.
Laryś- Liczba postów : 160
pawel cz napisał:Co teraz z tym bramkarzem,graja ludzie z powaznymi kontuzjami i wszystko ok a on nie gral i odnowila mu sie kontuzja z przed 3 lat helllooo cos nie tak,moze niechce mu sie grac co???
I pewnie dlatego zajmujemy takie a nie inne miejsce w tabeli. jak sie ma kontuzje to sie siedzi w domu a nie na sile lata po boisku. Z drugiej strony czasem ciezko zrozumiec, ze ktos moze doznac kontuzji, ja uwazam ze gra sie na 100 procent albo wcale. Do tego meczu trzeba podejsc powazniej niez do innych bo i stawka jest wyzsza. Paweł licze na dobrze dobrany sklad. Zacznij juz dzisiaj nad tym myslec
Laryś napisał:Wsłuchajcie się w te słowa i skopmy im jutro dupy!!!
https://www.youtube.com/watch?v=FxUlmryhn48
Wyjdzmy tak nastawieni i z wyniku bedziemy na pewno zadowoleni. Obejrze to jeszcze raz jutro przed wyjazdem. Polecam
Larys Byku Jestes Wielki Wsluchalem sie w ta motywacje i jesli tak sie nastawimy,mam na mysli cala druzyne bez wyjatku na sobote bedziemi mistrzami.Ja widze nas wygranych pokazmy im ze to potrafimy robic najlepiej Grac i przy okazji skopac pare tylkow,panie Michale hehehehe.
ciary przeszly, trzeba zapodawac tego linka co mecz...a tak poza tym przyda sie na codzien taki motywator....czasami jak czlowiekowi brakuje wiary.....rewelka....
niech ktos zapoda na telefonie w szatni chlopakom....
niestety pogoda jest masakra, wiec ja dojade na II polowke, bo nie bede dziecka szarpal...nie straccie gola w pierwszej a bedzie dobrze...pzdr
niech ktos zapoda na telefonie w szatni chlopakom....
niestety pogoda jest masakra, wiec ja dojade na II polowke, bo nie bede dziecka szarpal...nie straccie gola w pierwszej a bedzie dobrze...pzdr
Zapewne jak słońce będzie za mocno grzało ,to też mecz odwołają.A takie bojowe nastawienie pozostawcie na następną sobote:)Pozdro.
to sie nagralismy.....................
Similar topics
» Northend A - Coop Utd in Semi-final of Millenium Cup 19/02/11
» Northend A - Coop Utd in Semi-final of Millenium Cup 5/3/2011
» Coop Utd - Lionside Utd 11/12/10 Millenium Cup
» Coop Utd - Lionside Utd 1:0 (Millenium Cup)
» Coop Utd - Coryton Athletic Res in Millenium Cup 17/12/11
» Northend A - Coop Utd in Semi-final of Millenium Cup 5/3/2011
» Coop Utd - Lionside Utd 11/12/10 Millenium Cup
» Coop Utd - Lionside Utd 1:0 (Millenium Cup)
» Coop Utd - Coryton Athletic Res in Millenium Cup 17/12/11
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: