Coop Utd - Real Dagenham
+5
Piotr Losik
Kami Fanka
hirus
arek
Admin
9 posters
Strona 1 z 1
Coop Utd - Real Dagenham
Czeka nas bardzo ciężki mecz. Real rozegrał 3 mecze i zdobył 16 bramek. Przegrał tylko z liderem ligi.
Re: Coop Utd - Real Dagenham
Bo do tej pory nie trafili jeszcze na nas, dacie rade chłopaki!!!
arek- Liczba postów : 66
Damy rade bo jestesmy lepsi.Obiecuje ze wypije kawe na pobudzenie.Jimi super pomys z tym forum pozdrowionka
hirus- Liczba postów : 154
Ale jednak przegral czyli nie musza byc tacy mocni.Liczy sienastawienie przed meczem,Walka i serce do gry
hirus- Liczba postów : 154
Walka i serce do gry to podstawa, a na dodatek jeszcze kawa na pobudzenie........ ja tu nie widze innej opcji niż wygrana!!!
Dobry mecz, ale sędzia zawalił
Dla tych nieobecnych.....
Przegrywaliśmy już 0-2 i podnieslismy się (za to chwala zespolowi) na 2-2. Poczatek drugiej połowy trochę przespany i stracilismy bramkę (2-3). No i zaczeły sie nasze ataki. Było trochę ładnych akcji, bramkowych, sam Nick mogl dolozyc jeszcze 2 bramki. W koncu strzelamy na 3-3 10 minut przed koncem, sedzia pokazuje na srodek. Cieszymy sie jak dzieci, po czym sedzia liniowy (od przeciwnika) konsultuje ze niby byl spalony, tez wymyslil na poczekaniu i co.....SEDZIA ZMIENIA DECYZJE!!!
Szok....nastepne 10 minut goracych dyskusji i szlag czlowieka trafia....potrafia zmotywowac czlowieka, tym bardziej szkoda pkt.....
Przegrywaliśmy już 0-2 i podnieslismy się (za to chwala zespolowi) na 2-2. Poczatek drugiej połowy trochę przespany i stracilismy bramkę (2-3). No i zaczeły sie nasze ataki. Było trochę ładnych akcji, bramkowych, sam Nick mogl dolozyc jeszcze 2 bramki. W koncu strzelamy na 3-3 10 minut przed koncem, sedzia pokazuje na srodek. Cieszymy sie jak dzieci, po czym sedzia liniowy (od przeciwnika) konsultuje ze niby byl spalony, tez wymyslil na poczekaniu i co.....SEDZIA ZMIENIA DECYZJE!!!
Szok....nastepne 10 minut goracych dyskusji i szlag czlowieka trafia....potrafia zmotywowac czlowieka, tym bardziej szkoda pkt.....
Mecz super. Jak Nick powiedzial najlepszy mecz jaki zagralismy w tym sezonie. A najwazniejsze ze atmosfera jest super. Dzisiaj braklo troche szczescia ale z taka gra na punkty nie bedziemy musieli dlugo czekac. Gratulacje dla man of the match. Brawo arek!!! I oczywiscie gratulcaje dla strzelca obu goli GREAT GAME AND GREAT GOALS NICK!! GO ON COOP!!!!
Piotr Losik- Liczba postów : 190
No prosze, taki mecz mnie ominal, jak bym wiedzial ze tak bedzie to napewno bym przyjechal. W sumie to troche jestem zly ze mnie to ominelo, zycie
Mnie nie było i od razu klimat się w drużynie zmienił:)A poważnie to gratulacje za walkę!Powodzenia w następnym meczu!!!
Laryś- Liczba postów : 160
Ja jestem zdania że przegraliśmy przez Kube miał grać i gorączke sobie wymyślił :-) przecież na kogos trzeba zwalić wine a tak naprawde to mecz był bardzo ładny pozatym że mam spuchniętą kostkę ale może do środy będzie oki pozdrowionka do środy
ares- Liczba postów : 23
eee tam jaka gorączka. Kuba sie nawalił dzień wczesniej i nie mógł biegać bo mu żołądek podchodzil do gardła. Na takich pijokach to my nic nie zbudujemy
Petergd- Liczba postów : 10
Przynajmniej jeden szczery
No to pieknie....Jak sie Franek Smuda dowie...tylko niech Kuba nie mowi u kogo był i z kim pił, bo afera murowana...
ale on pił ze Smudą...
Petergd- Liczba postów : 10
WYGRAMY...
HEJKA DLA WSZYSTKICH, SORKI ZA OPÓŹNIENIA ZE SKŁADEM I OPIER....-SZEMI ALE PO WYROKU W ZAWIASACH 12 MIESIĘCY JESTEM ZWARTY I GOTOWY!! DO BOJU COOP- TEAM
pawel cz- Liczba postów : 32
SORKI
PANOWIE WIELKIE PRZEPROSINY DLA WAS WSZYSTKICH ALE NIE BYLEM WSTANIE KONTYNUOWAC MECZU.BOL BYL ZBYT SILNY NAWET DLA MNIE ...
I WIELKIE DZIEKI ZA WALKE....
I WIELKIE DZIEKI ZA WALKE....
pawel cz- Liczba postów : 32
Similar topics
» REAL DAGENHAM - COOP UTD 12/02/11
» Northend A - Coop Utd 5/02/11
» Coop Utd - Lionside Utd 1:1
» ELMHURST - COOP UTD 6/11/10
» Lionside Utd - Coop Utd
» Northend A - Coop Utd 5/02/11
» Coop Utd - Lionside Utd 1:1
» ELMHURST - COOP UTD 6/11/10